• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Привітання із закінченням 2019-2020 навчального року

Привітання із закінченням 2019-2020 навчального року

2020-05-29

Дорогі учні, вчителі, батьки! Сьогоднішній весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Воно радісне й водночас сумне. Радісне, бо закінчився, хоча і дистанційно, навчальний рік. Попереду - чудові літні канікули. А сумне, бо сьогодні дзвоник востаннє пролунає для наших випускників.

Дорогі наші старшокласники, майбутні студенти! Бажаю Вам упевнено крокувати у доросле та щасливе життя, вдало скласти державну підсумкову атестацію, зовнішнє незалежне тестування, вступити до обраних навчальних закладів, зробити свій життєвий та професійний вибір і завжди йти дорогою добра.

Учням 1-10 класів бажаю гарно відпочити, набратися сил і у новому навчальному році досягти ще більших успіхів, ніж у цьому.

Хочу звернутися із особливими словами подяки до батьків. Наше навчання, зокрема і дистанційне, та виховання було б неможливим без Вашої підтримки, допомоги і розуміння. Дякую Вам за Ваших дітей. Бажаю Вам добра, здоров’я, злагоди у родинах та мирного неба над головою.

Дякую педагогам за їхню віддану працю, за те душевне тепло, яким вони щедро діляться з вихованцями. Бажаю своїм колегам невичерпної енергії, задоволення від праці і, звичайно, хорошого відпочинку.

Костюк Андрій Ярославович, директор Ільковицького НВК

Кiлькiсть переглядiв: 91

Коментарi