• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 25- річчю Збройних Сил України - присвячується

25- річчю Збройних Сил України - присвячується

2016-12-14

На виконання Закону України від 6.12.1991 року «Про Збройні Сили України», Указу Президента України від 12.12.1991 р. «Про Збройні Сили України», та з метою підняття патріотичного духу учнівської молоді та відчуття гордості за Українські Збройні Сили, гідного вшанування військовослужбовців, які захищають територіальну цілісність нашої держави в Ільковицькому НВК проходив Місячник військово-патріотичного виховання. У всіх класах проведено певну інформаційно- просвітницьку роботу. У 1-11 класах класні керівники провели тематичні виховні години. У 5-8 класах проведено виставку тематичних малюнків, які передані волонтерам м.Сокаля для вручення воїнам АТО на бойових позиціях на Сході України. 5 грудня 2016 року для учнів 10-11 класів проведено уроки мужності, у яких взяли участь директор НВК Костюк А.Я., педагог-організатор Баштик І.С. і військовослужбовець ЗСУ, працівник Сокальського РВК Черній Роман Іванович.

На уроках мужності було також проведено показове демонстрування неповного розбирання і збирання автомату Калашникова і кулемету. Бойова зброя була продемонстрована і для членів гуртка «Джура». В день Збройних Сил України 06.12.2016 р. біля Меморіальної дошки загинувшому в зоні АТО випускнику школи Костенецькому Андрію запалено траурні лампадки і покладено квіти.

З нагоди 25-річчя створення Збройних Сил України проведено шкільний конкурс на визначення кращого стрілка із пневматичної зброї.

Оліщук О.П., вчитель історії, «Захисту Вітчизни» Ільковицького НВК «ЗШ І-ІІІ ст. –дитячий садок»

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi